Skrive ut

Skal du skrive ut? Dette må du gjera!

Sende utskrifter til en skriver i Gespage.

For å skrive ut dokumenter så går du til « utskrift.rogfk.no» som du skriver i nettleseren din.

Skrive1

Når du ser dette vinduet så skriver du inn brukernavnet og passordet ditt for å logge inn.
Når du har logget inn så laster du opp ett dokument til Gespage med knappen som heter «Last opp» den dukker opp på første side du kommer til.

Let deg frem til dokumentet og trykk «Ok» Velg der etter hvilken skriver kø og hvilke innstillinger du vill bruke og klikk skriv ut. Sjekk at utskriften er lastet opp ved å klikke på «Mine jobber» og gå der etter bort til en skriver satt opp i Gespage.

Løse ut utskriften

Skrive2

Når du har gått bort til skriveren logg inn med og skrive inn brukernavn og passord eller legg ansatt/elev kortet ditt på kortskanneren. Når du har logget inn så vill utskriften automatisk bli løst ut.

Du må logge deg inn på skriveren for å kunne bruke alle skriverens funksjoner.

Logge inn med ansatt/elev kortet er den letteste metoden for å logge på skriveren. Hvis du ikke allerede har registrert kortet ditt til din bruker så kan du følge veiledningen under for og gjøre det.

Registrere ansatt/elev kort til din bruker
Du skriver inn brukernavn og passord inne i de rette feltene på skriverens panel. Ikke trykk på innlogging som du ellers ville gjort til vanlig. Legg der etter ansatt/elev kortet ditt på kortleseren. Da vill kortet registreres på din bruker i Gespage systemet og du ville kunne logge deg på alle skriverne som er satt opp i Gespage med hjelp av kortet ditt.

Dersom du får problem, ta kontakt med IKT-kontoret